Service / reparation av vitvaror & luftvärmepumpar

Service och reparation av vitvaror

MB Hushållsservice är din pålitliga partner när det gäller service och reparation av vitvaror. Vårt specialiserade team utför installation av nya vitvaror, reparation av trasiga maskiner och regelbunden service för att förebygga problem. Vi garanterar högkvalitativ personlig service och ger garanti på allt arbete som utförs. Kontakta oss för pålitliga lösningar och en trygg hushållsservice!

Kontakta oss

Service och reparation av luftvärmepumpar

Vi utför pålitlig service och reparation av luftvärmepumpar för både privatpersoner och företag i Nyköping och omnejd. Som experter på området, tar vi på MB Hushållsservice hand om allt från installation och reparation av befintliga enheter till regelbunden service och underhåll. Vi förstår vikten av att ha en fungerande luftvärmepump för att hålla ditt hem eller företag bekvämt och energieffektivt. Kontakta oss för högkvalitativ hushållsservice för din luftvärmepump idag!

Kontakta oss

Service och reparation av storköksutrustning

MB Hushållsservice erbjuder vi underhåll av storköksutrustning. Vi förstår vikten av att ha utrustning som fungerar optimalt för att bibehålla hög produktivitet och kvalitet.  Kontakta oss för service av din storköksutrustning!

Kontakta oss

Har du problem med dina vitvaror, luftvärmepumpar eller storköksutrustning?

Gör en felanmälan